Promotii

Print Friendly

Promotii Lenjerii de pat

Va oferim permanent promotii avantajoase la intreaga gama de lenjerii de pat. Comanda online lenjerii de pat din bumbac si seturi de pat din bumbac satinat pentru a beneficia de reduceri din ce in ce mai mari. Puteti alege dintr-o gama variata de produse de calitate. Comandati lenjerii de pat din bumbac pentru pat dublu si schimbati atmosfera din casa dvs. Lenjeriile de pat sunt din bumbac satinat sau bumbac finet, asigurand cea mai buna calitate pentru multumirea clientului.

Cu cat comanda este mai mare cu atat obtineti un discount mai mare. Fiti un client fidel al magazinului online Vreaulenjerii.ro (link catre prima pagina) si veti fi rasplatit cu promotii atractive. Puteti sa va ganditi si la prieteni si sa le faceti si lor cadouri pentru casa. Beneficiati astfel de reduceri si mai mari.

Suntem atenti la dorintele clientilor nostri si tinem cont de ele cand alegem produsele din magazinul nostru. Obiectivul nostru este sa va aducem cele mai noi si cele mai moderne lenjerii de pat la cele mai bune preturi. Scopul nostru este sa fim permanent la moda si sa va aducem cele mai bune produse. Produsele noastre respecta cele mai noi tendinte din domeniul textilelor si materialelor. Lenjeriile noastre Casa new concept farmeca simturile si rasfata ochiul. Creati o senzatie de armonie in casa alegand cea mai frumoasa lenjerie de pat pentru dumneavoastra. Urmariti site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii oferite de noi.

Promotii valabile in perioada 01.09.2013 – 30.10.2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota: Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte.